Днешното изявление на говорителя на Кремъл показва, че Москва най-накрая признава, че е

...
Днешното изявление на говорителя на Кремъл показва, че Москва най-накрая признава, че е
Коментари Харесай

Шарл Мишел определи като “цинично“ изявлението, че Русия е в състояние на война с Украйна

Днешното изявление на представителя на Кремъл показва, че Москва най-сетне признава, че е подхванала война против Украйна, а не " специфична военна интервенция ". Това съобщи ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел на конференция след двудневното съвещание на държавните и държавните ръководители на страните от Европейски Съюз в Брюксел.
Прочетете още
Това е поредното цинично изказване. Две години повтаряха, че не водят война и предприемаха наказателно гонене против хората в Русия, които твърдяха противоположното. Това демонстрира, че сме прави да работим за подсилване на защитата, добави той.

Не желаеме да тревожим европейското общество, само че би трябвало да кажем на жителите, че в случай че желаеме мир, а ние желаеме мир, сигурност и непоклатимост, би трябвало да подобрим качествата за защита, сподели Мишел. В последните десетилетия работихме за стопански прогрес и одобряване на полезностите на демокрацията. Разбираме, че би трябвало да сложим европейския план на втора основа - европейска отбранителна подготвеност, добави той.

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен уточни, че Русия е във война с Украйна от февруари 2022 година. Този коментар единствено потвърждава, че Кремъл лъга съветското общество с укриването на обстоятелствата и с отричане, съобщи тя.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР